Online afslanken

Omdat ik ervoor sta dat je juist persoonlijke begeleiding nodig hebt heb ik een Online-Programma samengesteld
die je met een heel goed gevoel zal laten afslanken.


Voordat je begint is er de mogelijkheid om een afspraak te maken om een figuuranalyse te laten uitvoeren. Dit houdt in dat je wordt gewogen, het vetpercentage wordt gemeten en je eetverslag (die je na aanmelding via de mail hebt ontvangen) wordt met je besproken.

Het programma bestaat uit 10 weken.

Daarna ga ik voor je aan de slag om de eerste 5 weken een goed aangepast menu voor je te maken. Elke week houden we contact over de eventuele feestjes, etentjes enz. om een zo goed mogelijk menu te kunnen maken. In de tussentijd kun je me altijd via de mail contacten met vragen. Of ik bel je even of in geef het antwoord via de mail.

Na deze 5 weken hebben we een controle afspraak om weer te wegen en het vet te meten en natuurlijk te bespreken hoe het gaat. Daarna gaan we weer 5 weken samen vol tegen aan! Na 10 weken is er dan het laatste weegmoment en voel je je een stuk fitter, ben je lekker afgevallen en eet je volgens een gezond en gevarieerd eetpatroon.

Met dit online programma is het mogelijk om gemiddeld een kilo in de week aan gewicht te verliezen en omdat we het hele eetpatroon actief aanpakken BLIJFT HET ER OOK AF.

De kosten voor deze 10 weken (inclusief 3 weegmomenten in de praktijk) bedragen 150,-

Afspraak

bel of mail voor meer informatie

Stuur mij vrijblijvend een e-mail bericht voor meer informatie of als je een afspraak wilt maken voor het afvallen en sporten programma.

Mailen kan naar: info@maaikeursem.nl
Bel naar nummer: 0229-544535.