maaikeursem-header-flat

Slendertone Professional

Waarom de Slendertone in combinatie met verantwoord afvallen?

Gebruik de Slendertone 5 weken lang 2 keer in de week en verlies zeker 1 kledingmaat. De Slendertone werkt een programma af in 30 minuten, die gelijk staat aan 3 uur sportschool om de spieren te vormen.

De Slendertone professional is een elektronische spieren stimulator waarmee in de praktijk zeer goede resultaten worden behaald. De Slendertone zorgt voor een plaatselijke aanpak van de probleemgebieden (meestal zijn dit de buik, billen en benen). Door de pads te plaatsen op de spiergroepen van de probleemgebieden worden de spieren geprikkeld en getraind. Je valt dus af en tegelijk maak je de spieren strak, waardoor je veel centimeters verliest. LET OP: de Slendertone zelf zorgt NIET voor gewichtsvermindering, maar dat pakken we aan door het aanpassen van het eetpatroon.

Hoe werkt het?
Door de pads te plaatsen op de te behandelen spiergroepen (zie afbeelding) worden de spieren geprikkeld om aan te spannen. Als je aan het sporten bent, geeft het centraal zenuwstelsel impulsen naar de spieren. Deze impulsen worden door de Slendertone geïmiteerd. De sessie duurt 30 minuten en wordt langzaam opgebouwd. De eerste 10 minuten is een warming up, daarna volgt gedurende 15 minuten de work out en de laatste minuten is de cooling down. Een half uur behandeling op de buik staat gelijk aan 500 sit ups. Je hebt na een sessie met de Slendertone geen spierpijn!

Er zijn verschillende standen, waardoor er een optimaal resultaat kan worden behaald:
1. Light work out. Behandeling voor mensen die een blessure hebben gehad en dus rustig aan moeten beginnen.
2. Gymbody work out. Dit is de meest gebruikte, omdat deze training ideaal is om bij af te vallen.
3. Power work out. Deze behandeling is voor diegene die erg veel aan sport doen en een goede spiermassa hebben.
4. Postnatal. Dit is de work out die speciaal is voor moeders om de spiergroepen na een bevalling weer op een goede manier in vorm te krijgen.

LET OP: PAS 6 WEKEN NA DE BEVALLING MAG JE GEBUIK MAKEN VAN DE SLENDERTONE 

De Slendertone:
- Verstevigt de spieren en zorgt voor het verlies van centimeters
- Vermindert cellulitis
- Verbetert de bloedsomloop
- Traint na een bevalling de buikspieren op een verantwoorde, maar zeer adequate manier

Afspraak

Bel of mail voor meer informatie.

Stuur ons vrijblijvend een e-mail bericht voor meer informatie of als je een afspraak wilt maken voor het afvallen en/of sportprogramma.

Mailen kan naar:  info@maaikeursem.nl
Bel naar nummer: 0229-505207

Bel ons vrijblijvend op nummer: 0229-505207

Of stuur ons een e-mail via de contactpagina.