Slendertone Professional

Waarom de Slendertone in combinatie met verantwoord afvallen?


Verlies in de 5 weken dat je de slendertone gebruikt (je komt dus 2 keer per week voor het beste resultaat) zeker 1 kledingmaat. De slendertone werkt een programma af in 30 minuten die gelijk staat aan 3 uur sportschool om de spieren te vormen.

Prijs: €19,50 per behandeling van 30 minuten, bij een kuur van 10 behandelingen (11e behandeling gratis)
- Verstevigt de spieren en zorgt voor het verlies van centimeters
- Verminderd cellulitis
- Verbetering van de bloedsomloop
- Na een bevalling de buikspieren te trainen op een verantwoorde maar zeer adequate manier

De slendertone professional is een elektronische spieren stimulator waarmee in de praktijk zeer goede resultaten worden behaald. De slendertone zorgt voor een plaatselijke aanpak van de probleemgebieden (meestal zijn dit de buik, billen en benen). Door de pads te plaatsen op de spiergroepen van de probleem- gebieden worden de spieren geprikkeld en getraind. Je valt dus af en tegelijk maak je de spieren strak waardoor je veel centimeters verliest ( LET OP: de slendertone zelf zorgt NIET voor gewichtsvermindering maar dat pakken we aan door het aanpassen van het eetpatroon ).

Hoe werkt het?
Door de pads te plaatsen op de te behandelen spiergroepen (zie afbeelding) worden de spieren geprikkeld om aan te spannen. Als je aan het sporten bent geeft het centraal zenuwstelsel impulsen naar de spieren, deze im- pulsen worden door de slendertone geïmiteerd. De ‘training’ duurt 30 minuten en wordt langzaam opgebouwd. De eerste 10 minuten is een warming up, daarna volgt gedurende 15 minuten de work out en de laatste minuten is de cooling down. Een half uur behandeling staat op de buik gelijk aan 500 sit ups. Je hebt na een sessie met de slendertone geen spierpijn!

Er zijn verschillende standen waardoor er een optimaal resultaat kan worden behaald:
1. Light work out. Behandeling voor mensen die een blessure hebben gehad en dus rustig aan moeten beginnen.
2. Gymbody work out. Dit is de meest gebruikte omdat deze training ideaal is om bij af te vallen.
3. Power work out. Deze behandeling is voor diegene die erg veel aan sport doen en een goede spiermassa hebben.
4. Postnatal. Dit is de work out die speciaal is voor moeders om de spiergroepen na een bevalling weer op een goede manier in vorm te krijgen.

( LET OP: PAS 6 WEKEN NA DE BEVALLING MAG JE GEBUIK MAKEN VAN DE SLENDERTONE )

Afspraak

bel of mail voor meer informatie

Stuur mij vrijblijvend een e-mail bericht voor meer informatie of als je een afspraak wilt maken voor het afvallen en sporten programma.

Mailen kan naar: info@maaikeursem.nl
Bel naar nummer: 0229-544535.