maaikeursem-header-flat

MYA E+

De MYA E+ is een afslankapparaat, waarvan de werking zich de laatste jaren al meer dan eens bewezen heeft. Het maakt gebruik van elektronische spierenstimulatie, wat zorgt voor versteviging en opbouw van de spieren. Tegelijkertijd  zorgen ultrasound golven richting de vetcellen ervoor, dat deze zichzelf legen en de afvalstoffen via de natuurlijke weg, namelijk door het lymfesysteem, het lichaam verlaten. Deze combinatie zorgt voor een snel resultaat.


Wanneer MYA E+ :

·       plaatselijk aanpakken van vetreserves

·       sterker worden van de spieren zonder overbelasting van pezen en spieren

·       weefsel verstrakking (denk aan de huid, die na afvallen wat slapper is geworden)

·       lymfesysteem wordt geactiveerd

·       cellulitis vermindering

·       afvoeren van vochtophopingen (drainage)

Omdat er op de MYA E+ veel verschillende programma’s zitten en elk lijf anders is,  wordt er eerst een intake afspraak gemaakt van ongeveer een uur. Tijdens dit gesprek wordt het gewicht en het vetpercentage gemeten, alsmede een lichaamsanalyse om te bespreken welke gebieden we gaan behandelen.

Om het resultaat optimaal te krijgen en te behouden, sturen we vóór het intake gesprek een vragenformulier op over het huidige eetpatroon. Deze wordt besproken tijdens de proefbehandeling met de MYA E+. U kunt dan ervaren hoe de behandeling voelt. Daarna kunnen wij een behandelplan maken.

Afspraak

Bel of mail voor meer informatie.

Stuur ons vrijblijvend een e-mail bericht voor meer informatie of als je een afspraak wilt maken voor het afvallen en/of sportprogramma.

Mailen kan naar:  info@maaikeursem.nl
Bel naar nummer: 0229-544535

Bel ons vrijblijvend op nummer: 0229-544535

Of stuur ons een e-mail via de contactpagina.
Code: 1

Message: XCache: Cannot init

File: Unknown

Line: 0