maaikeursem-header-flat

Thermo Fysische Methode (TFM)

Maak nu een afspraak voor een TFM proefles en wordt enthousiast!

De thermo fysische methode (TFM) is gebaseerd op oefeningen, die je in een snel tempo doet in een verwarmde cabine (37-40 graden). Deze TFM- cabines zijn uniek, omdat ze een infrarood straler hebben, die diep inwerkt op de spieren. Dit zorgt ervoor dat er minder spierpijn is na de trainingen, het stimuleert de doorbloeding en activeert daardoor een snellere afbraak van de vetreserves. Het resultaat mag gezien worden, omdat deze manier van trainen zorgt voor het creëren van een natuurlijk korset.


In het eerste gesprek waarin ik een figuuranalyse doe, een bloeddrukmeting en je kennis laat maken met een training in de TFM- cabine worden duidelijk de probleemzones in kaart gebracht. Aan de hand daarvan ga ik een trainingsschema samenstellen om zo gericht mogelijk aan de slag te kunnen gaan. Door deze persoonlijke aanpak (eventueel in combinatie met het aanpassen van het eetpatroon) garandeer ik een totale verandering van je lijf! Dat wil zeggen, je gaat je veel energieker voelen, gaat verminderen in cm en je merkt dat de spieren en dus je lichaam strakker wordt.

De oefeningen in de TFM- cabine worden aangepast aan leeftijd, gewicht, conditie en zal dus absoluut geen overbelasting zijn voor het lichaam. Voor de wat meer getrainde mensen of mensen die al een tijdje bezig zijn met deze sport, zijn er gewichten aanwezig voor in de handen en om de enkels om de oefeningen nog intensiever te maken.

Voor diegene die op een goed gewicht zitten, maar de spieren willen versterken is er een speciaal aangepast programma!

Afspraak

Bel of mail voor meer informatie.

Stuur ons vrijblijvend een e-mail bericht voor meer informatie of als je een afspraak wilt maken voor het afvallen en/of sportprogramma.

Mailen kan naar:  info@maaikeursem.nl
Bel naar nummer: 0229-544535

Bel ons vrijblijvend op nummer: 0229-544535

Of stuur ons een e-mail via de contactpagina.
Code: 1

Message: XCache: Cannot init

File: Unknown

Line: 0