maaikeursem-header-flat

Verhalen uit de praktijk

Wij helpen graag mensen met het behalen van hun persoonlijke doelen.

Het verhaal van Helma:

Na ongeveer alle diëten te hebben gevolgd die je kunt bedenken en alle keren weer op mijn oude gewicht of meer (meestal) te zijn gekomen, had ik de moed wel een beetje opgegeven.

Maar via via hoorde ik over de praktijk van Maaike en wie ik ook sprak ze hadden allemaal een goed resultaat. Van het bekende jo-jo effect bleek geen sprake te zijn. Na de vakantie de stoute schoenen aangetrokken en een eerste afspraak gemaakt.

Na het wegen en meten mocht ik naar huis met mijn eerste weekmenu. Vol goede moed (na de peptalk van Susan) boodschappen gedaan en begonnen.

Vanaf dag 1 nog nooit zo eenvoudig afgevallen. Waar ik wel moeite mee had, was dat ik veel water moest drinken. Ik weet wel dat dat heel goed is, maar ik dronk eigenlijk vooral koffie en weinig water.

 

Inmiddels ben ik een half jaar bezig. 17 kilo lichter en nu bezig met trainen in de cabine om alles weer wat steviger te maken.

Ik blijf goed op gewicht, omdat ik door de weekmenu’s en begeleiding heel goed weet wat ik mag eten, hoeveel en vooral wat ik niet moet eten. Ik heb inmiddels een behoorlijk gezonde levensstijl ontwikkeld met de hulp van Susan.

 

Kortom, ik ben heel blij dat ik de stap heb genomen om me aan te melden bij Maaike en Susan. Ik raad het anderen ook aan om op deze redelijk gemakkelijke en vooral gezonde manier af te vallen met zo min mogelijk kans op een jo-jo effect.


Karinne

December

Het verhaal van Karinne

Esther

Maart


37,8 kilo aan gewicht verloren

Wil jij jouw verhaal hier vertellen?

Februari

Stuur ons dan een mailtje...

Ellen

Januari

Ieder lichaam is weer anders!

Afspraak

Bel of mail voor meer informatie.

Stuur ons vrijblijvend een e-mail bericht voor meer informatie of als je een afspraak wilt maken voor het afvallen en/of sportprogramma.

Mailen kan naar:  info@maaikeursem.nl
Bel naar nummer: 0229-505207

Bel ons vrijblijvend op nummer: 0229-505207

Of stuur ons een e-mail via de contactpagina.